Η Ντέμι, ο Κίφερ και το... σουρωμένο στριπτίζ

30.07.2013
Γνωστός για την αμαρτωλή σχέση του με το αλκοόλ, ο θρυλικός "Τζακ Μπάουερ" του "24", το ήπιε το έξτρα ποτηράκι του. Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) όμως τι σχέση είχε με όλα αυτά;

Αυτές τις μέρες, ο Κίφερ Σάδερλαντ (Kiefer Sutherland) βρίσκεται στο Κάλγκαρι όπου γυρίζει τη νέα του ταινία με τίτλο "Redemption" και συμπρωταγωνίστρια την Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Το Σάββατο, λοιπόν, μετά το γύρισμα μερικοί φίλοι είπαν να το ρίξουν έξω και πήγαν σε ένα τοπικό μπαρ.
Όμως, έλα που ο 46χρονος ηθοποιός είναι επιρρεπής και δεν το ελέγχει…

Έτσι, κάποια στιγμή, όπως κατέγραψε και με κάμερα κινητού θαμώνας του μπαρ, ο Κίφερ άρχισε να λικνίζεται στις νότες της μουσικής και έβγαλε το πουκάμισό του φανερά "ζαλισμένος" από το ποτό.
Ευτυχώς η όλη ιστορία σταμάτησε εκεί –γιατί έχουν υπάρξει ουκ ολίγες άλλες φορές που παρόμοιοι "εκτροχιασμοί" έχουν καταλήξει με μπουνιές, κλωτσιές και μώλωπες.

Μπορεί ο Σάδερλαντ να εμπνεύστηκε από την συμπρωταγωνίστριά του και την απίθανη –σχετική- ερμηνεία της στο "Στριπτίζ" του 1996.

Πάντως, πληροφορίες θέλουν την 50χρονη Ντέμι να είχε μόλις φύγει από το μπαρ, την ώρα που άρχισε η παράσταση, οπότε δεν είχε την ευκαιρία να "βαθμολογήσει" την προσπάθεια του επίδοξου στρίπερ, ως "παλιά καραβάνα". Ίσως την επόμενη φορά…

Ζ. Κ.