Κάουελ: Θα γίνει μπαμπάς από γυναίκα κολλητού του

01.08.2013
Γεννητούρια στην τηλεοπτική σόουμπιζ και μάλιστα "ροζ" καθώς ο διάσημος TV αστέρας περιμένει παιδάκι, αλλά η καλή του είναι παντρεμένη με άλλον.

Ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) και η Λόρεν Σίλβερμαν (Lauren Silverman) κάνουν παρέα πολλά χρόνια αλλά φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό και ενώ ο γάμος εκείνης με τον κολλητό εκείνου, Άντριου Σίλβερμαν (Andrew Silverman) δεν πήγαινε και τόσο καλά, ήρθαν πιο κοντά. Μάλιστα τόσο κοντά που η 36χρονη κυρία της κοσμικής Νέας Υόρκης θα κάνει τον Σάιμον πατέρα για πρώτη φορά -εκείνη έχει έναν γιο ήδη.

Πληροφορίες θέλουν τη Λόρεν να διανύει την δέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να συνεχίσει τη ζωή της στο πλευρό του Κάουελ. Μετά το διαζύγιο φυσικά, που φαίνεται ότι επισπεύδεται.

Η ίδια η Λόρεν λέγεται ότι είναι τρισευτυχισμένη από το γεγονός ενώ την ίδια χαρά δεν φέρεται να μοιράζεται ακριβώς και ο 53χρονος "πολλά βαρύς" κριτής του X Factor, το όνομα το οποίου έχει συνδεθεί με πολλές γυναίκες όλα τα χρόνια.

Με τις φήμες να θέλουν τον Σίλβερμαν να έχει βάλει το ονοματάκι του Κάουελ φαρδύ πλατύ δίπλα στη λέξη "μοιχεία" που κατέγραψε ως λόγο διαζυγίου, ο Σάιμον λέγεται ότι έχει "φρικάρει" και έχει καλέσει εκτάκτως όλη τη βοήθεια που μπορεί να ζητήσει από τη δικηγορική ομάδα του. Για παν ενδεχόμενο.

Προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση από τους δύο μέλλοντες γονείς δεν υπάρχει, όμως η είδηση έχει επιβεβαιωθεί από πολλές πλευρές του στενού περιβάλλοντός του.

Άντε.. με το καλό.

Ζ. Κ.