Τελικά, κι άλλη ψυχοθεραπεία χρειάζεται η Λόχαν

01.08.2013
Μπορεί να βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης η νεαρή ηθοποιός έχοντας ολοκληρώσει το τελευταίο της "πρόγραμμα", όμως να που δεν κρίθηκε αρκετό από τους ειδικούς.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) εθεάθη την Τρίτη υγιής και χαμογελαστή να βγαίνει από την κλινική αποτοξίνωσης στο Μαλιμπού που την είχε φιλοξενήσει τις τελευταίες 90 μέρες αλλά τα νέα από το δικαστήριο που εξέταζε την υπόθεσή της χθες το πρωί δεν είναι και τόσο "χαλαρά".

Σύμφωνα με το TMZ, ο δικαστής άνοιξε τον φάκελο που του είχαν συντάξει οι γιατροί που κούραραν την 27χρονη σταρ και διάβασε ξεκάθαρα ότι "σε περίπτωση που δεν λάβει επιπλέον θεραπεία η Λίντσεϊ, θα υποτροπιάσει σε χρόνο μηδέν".

Πρότεινε μάλιστα συγκεκριμένα ότι για τους επόμενους 16 μήνες, η θεραπεία θα πρέπει να περιλαμβάνει τρεις 50άλεπτες συνεδρίες την εβδομάδα, για να πάνε όλα καλά…

Αρα ο δρόμος, μονόδρομος...

Εκτός από τις έξτρα ώρες ψυχοθεραπείας, η Λόχαν οφείλει να παρουσιαστεί για τα "πειστήρια" του αποτελέσματος αυτής της θεραπείας τον Νοέμβριο του 2014 ενώ μέχρι τότε θα ζει υπό την "επιτήρηση" ενός επιτρόπου που θα ελέγχει την κατάσταση.

Ζ. Κ.