Στο νοσοκομείο ο Φυσσούν για την έξωση & ποιος είναι πίσω από αυτήν

01.08.2013
Το δράμα του μεγάλου ηθοποιού Πέτρου Φυσσούν όπως το είδαμε στο star φαίνεται να μην έχει τέλος.

Η διαδικασία έξωσης σε βάρος του και της συζύγου του Νικολέττας Φυσσούν - κόρης του Κώστα Χατζηχρήστου- από τους ιδιοκτήτες του ακινήτου που έμεναν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Πεύκη είναι γεγονός. Οι δυο τους βρέθηκαν στον δρόμο και όπως διαβάσαμε με τη χθεσινή επίσκεψη του δικαστικού επιμελητή ήρθε η κατάρρευση για τον ηθοποιό.

Όπως υποστηρίζει η Νικολέτα Φυσσούν σε ρεπορτάζ της Espresso πίσω από την έξωση κρύβεται η τελευταία γυναίκα του πατέρα της, Βούλα, με την οποία δεν είχε καθόλου καλή σχέση.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά έγιναν για ένα ενοίκιο. Με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια, Δροσούλα Χαραλάμπους, είναι κολλητή φίλη με την τελευταία σύζυγο του πατέρα μου, τη Βούλα. Με τη γυναίκα που δεν με άφησε να τον νεκροφιλήσω», είπε.

Όπως υποστήριξε μάλιστα στο σπίτι αυτό το ζευγάρι έμενε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και η έξωση έγινε για μια οφειλή, ύψους 400 ευρώ.

«Τα τρία πρώτα χρόνια πληρώναμε ενοίκιο 800 ευρώ και μας έδιναν απόδειξη για 400. Τον τελευταίο χρόνο δίναμε 400 ευρώ για ένα σπίτι ερείπιο. Η ιδιοκτήτρια υποστηρίζει ότι έχουμε προκαλέσει φθορές. Φθορές σε ένα σπίτι που όπως μας είπε ο μηχανικός που το είδε είναι έτοιμο να πέσει. Ο σεισμός το έχει διαλύσει», είπε.

O Πέτρος Φυσσούν όπως είδαμε στο star δεν άντεξε την ένταση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου οι γιατροί τον κράτησαν μέσα αφού έκριναν πως έπρεπε να μείνει το βράδυ λόγω των προβλημάτων υγείας του.

Η σύζυγός του λέει πως η σπιτονοικοκυρά ήταν πολύ σκληρή που ούτε καν τα βιβλιάρια υγείας δεν τους επέτρεψε να πάρουν από το σπίτι.

«Μέσα στο σπίτι έμειναν τα βιβλιάρια υγείας και η ιδιοκτήτρια δεν ήθελε ούτε αυτά να μας δώσει. Τόση απανθρωπιά. Τελικά έπεσε στα πόδια της μια γειτόνισσα και την παρακάλεσε και ο σύζυγός της και να έδωσε για να μπορέσει να νοσηλευτεί ο Πέτρος. Και όλα αυτά επειδή χρωστάμε ένα ενοίκιο, 400 ευρώ», είπε.

Τονίζει μάλιστα ότι ο σύζυγός της είναι ένας πολύ περήφανος άνθρωπος, με αξιοπρέπεια, με τον οποίο ζει τίμια. Φίλοι όπως η Βάσια Τριφύλλη και η Άννα Φόνσου πρόσφεραν την βοληθεια τους αλλά: «Τους ευχαριστώ, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ. Μόνο ο Πέτρος μπορεί να αποφασίσει», είπε η Νικολέτα Φυσσούν. Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Ε.Α.