Κι άλλο μωρό στο σπιτικό των Καρντάσιαν;

01.08.2013
Πάλι γεννητούρια φαίνεται ότι θα έχουν σύντομα στη διάσημη ριαλιτοοικογένεια καθώς η μεγάλη αδελφή λέγεται ότι περιμένει το τρίτο της παιδί.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) και ο σύντροφός της, Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick) έχουν ήδη δύο παιδιά, τον 3χρονο Μέισον (Mason) και την ενός έτους Πενέλοπε (Penelope).

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! Η 34χρονη Κόρτνεϊ, που εμφανίστηκε εμφανώς πιο "στρογγυλεμένη" και κουρασμένη στις τελευταίες της εμφανίσεις, έχει ήδη εκμυστηρευτεί στις κολλητές της πως είναι ξανά έγκυος.

"Η Κόρτνεϊ είναι ενθουσιασμένη με αυτή την εγκυμοσύνη και δεν μπορούσε να το κρατήσει μυστικό πια, οπότε το είπε στις κολλητές της", αποκαλύπτουν πηγές του περιοδικού τονίζοντας πως το ζευγάρι "ήθελαν ακόμη ένα παιδί αμέσως μετά την Πενέλοπε".

"Σε πρόσφατο ταξίδι της Κόρτνεϊ στο Μαϊάμι, η Κορτ δεν ήπιε γουλιά αλκοόλ ενώ όταν πήγαν για σούσι με τις αδελφές της ζήτησε από τον σερβιτόρο να της φέρει ρολά με μαγειρεμένο ψάρι αποφεύγοντας τελείως το ωμό", συνεχίζουν οι πηγές παραθέτοντας τα "πειστήρια". Ωστόσο επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει μέχρι τη στιγμή αυτή.

Στο μεταξύ, η αδελφή Κλοέ (Khloe) πασχίζει απεγνωσμένα να γίνει μάνα –αλλά και να σώσει τον γάμο της, όπως προέκυψε πρόσφατα- ενώ η σχεδόν δύο μηνών λεχώνα, Κιμ (Kim), προφανώς σχεδιάζει με λεπτομέρεια την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της κορούλας της.

Ζ. Κ.