Η κούκλα γυναίκα του Καλλίδη που δεν τον... παντρεύεται [photos]

14.11.2014
Και λέγαμε γιατί ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης κάνει τόσα παιδιά! Ιδού. Οι μέρες με τη γυναίκα της ζωής του κυλούν φυσιολογικά και ο γάμος από ότι φαίνεται δεν αποτελεί για εκείνη «όνειρο», όπως για τις περισσότερες γυναίκες.

«Ο γάμος είναι απλά ένα δώρο προς τη γυναίκα σου», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης σε συνέντευξή του. Η δική του γυναίκα όμως η Λεάννα Μάρκογλου το μόνο που δεν σκέφτεται είναι αυτό.

Έχουν αποκτήσει μαζί 3 αξιολάτρευτα παιδιά και όλα κυλούν φυσιολογικά αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι η πανέμορφη Λεάννα Μάρκογλου δεν τον .... παντρεύεται με τίποτα... Η ίδια νοιώθει ολοκληρωμένη και το μόνο που τη νοιάζει είναι η φροντίδα των παιδιών της, της Δήμητρας, της Νίνας και του Αριστείδη που μπορεί να μην έχει βαφτιστεί ακόμα, αλλά θα πάρει σε λίγο καιρό το όνομα του πατέρα του Πάνου Καλίδη.

Η Λεάννα είναι make up artist, και υπήρξε η make up artist του καλλιτέχνη για αρκετό καιρό και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι είναι ένα ισορροπημένο ζευγάρι και η Λεάννα στάθηκε στο πλευρό του καλλιτέχνη και όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη λίγο μετά τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα.