Κουρκούλης - Κελεκίδου: «Μυστήριο» με τη μετακόμιση τους

14.11.2014
Στη μακρινή Αυστραλία έχουν μετακομίσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου.

Μάλιστα, το ζευγάρι από μέρα σε μέρα θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδάκι του, που είναι κοριτσάκι, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της Κέλλυς στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Είναι πολύ χαρούμενη στην Αυστραλία. Έχει τον άντρα της, το παιδάκι της και την αδερφή της μαζί», αποκάλυψε χαρακτηριστικά. ωστόσο, όπως ακούσαμε στην ίδια εκπομπή, παίζει ένα... μυστήριο σχετικά με τη μετακόμιση τους. Γιατί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι μετακόμισε στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στη Μελβούρνη, επειδή εκεί ο τραγουδιστής έχει κλείσει να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, τελευταίο δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Κουρκούλης ήδη είχε ξεκινήσει τις εμφανίσεις, ενώ σκέφτεται στο μέλλον να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της εστίασης.

Και όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, ο πρόεδρος Αδελφοποίησης Καλύμνου-Αυστραλίας, το ζευγάρι θα ασχοληθεί μόνο με το δεύτερο. Κουρκούλης και Κελεκίδου μένουν στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, εκείνος δεν ασχολείται καθόλου με το τραγούδι, ενώ ετοιμάζει νέες επιχειρηματικές κινήσεις στον χώρο της εστίασης. Μάλιστα, κάνει καλή παρέα με τον πλούσιο επιχειρηματία Τζον Χαλίκο, ο οποίος όπως ακούσαμε, «δίνει πολλά λεφτά για να διασκεδάζει τους φίλους του αλλά και την Ελληνική ομογένεια. Έχει επικοινωνία με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, ενώ εκείνος ήταν που τον κάλεσε να πάει στην Αυστραλία για όσο θέλει».