Ξεκινάει έρανος για την πλημμυροπαθή Βίσση!

17.11.2014
Ένα... δράμα ζει η Άννα Βίσση εδώ και δύο μήνες. Η "απόλυτη" ανήκει στους πλημμυροπαθείς που άφησε πίσω της η η μεγάλη νεροποντή της 16ης Σεπτεμβρίου, αφού το σπίτι της στην Εκάλη υπέστη μεγάλες καταστροφές.

Αλλά η Βίσση δεν αφήνει το θέμα στην τύχη του και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα διεκδικεί αποζημίωση από τον Δήμο, αφού η πλημμύρα ήταν αποτέλεσμα των βουλωμένων φρεατίων στο δρόμο. Και το ποσό που ζητά, δεν το λες σε καμία περίπτωση... ευτελές. 58.470 ευρώ, σου λέει το δημοσίευμα, διεκδικεί η Ελληνίδα σταρ για το πλημμυρισμένο υπόγειο του σπιτιού της. Εξάλλου, η πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής αναφέρει πως στο συμβάν προκλήθηκαν ζημιές σε είδη ρουχισμού, μουσικά όργανα και όργανα γυμναστικής.

Ωστόσο, η πλευρά της Βίσση επιμένει ότι οι ζημιές ήταν ακόμα μεγαλύτερες, αφού μεταξύ άλλων καταστράφηκαν όργανα γυμναστικής, ένα σολάριουμ, ένα σύστημα home cinema, πλυντήρια, ψυγεία, καφετιέρες, το σύστημα συναγερμού, το κλιματιστικό αλλά και πολλά επώνυμα ρούχα μεγάλης αξίας. Εκτός από το ποσό, η πλημμυροπαθής 'Αννα διεκδικεί να γίνουν και τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα έξω από το σπίτι της.