Η Ιντερπόλ ψάχνει τον Τζάστιν Μπίμπερ

17.11.2014
Κακομαθημένο χαρακτηρίζουν το νεαρό ποπ είδωλο Τζάστιν Μπίμπερ όσοι τον γνωρίζουν και τα χειρότερα λένε για αυτόν οι... γείτονές του, στους οποίους με την παρέα του ένα ωραίο απόγευμα πέταξε ... αυγά, κάτι για το οποίο τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 80 χιλιάδων δολαρίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής Guardian, o Αργεντινός φωτογράφος, Diego Pesoa έκανε μήνυση στο ποπ είδωλο, όταν ο τελευταίος έβαλε τους σωματοφύλακές του να του επιτεθούν προκειμένου να τον απομακρύνουν από κοντά του και να μην το αφήσουν να βγάλει φωτογραφίες "παπαρατσικές".

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μήνυσης, ο Μπίμπερ εξαφανίστηκε από το Μπουένος Άιρες, και από την Αργεντινή. Τώρα οι αρχές της Αργεντινής έχουν προσφύγει στην Interpol ζητώντας της να αναγκάσει τον Μπίμπερ να επιστρέψει στη χώρα και να παρουσιαστεί κανονικά στο δικαστήριο.

Η Interpol με τη σειρά της έχει δώσει διορία 60 μέρες στον διάσημο τραγουδιστή για να παρουσιαστεί οικειοθελώς, αλλιώς αυτή τη φορά ο Justin «δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα»...