Μπραντ Πιτ: Ξαφνιάζει η δημόσια ευχή της πρώην

20.12.2014
Ευτυχισμένος σύζυγος και πολύτεκνος πατέρας είναι ο διάσημος ηθοποιός που πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά του. Μία από τις ευχές που ήρε όμως, μάλλον τον ξάφνιασε.

Πριν καταλήξει στη γυναίκα της ζωής του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και πριν την πρώτη σύζυγο, Τζένινφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) είχε στο πλευρό του διάφορες γυναίκες -συνήθως συπρωταγωνίστριές του- όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) και παλιότερα η Τζουλιέτ Λιούις (Juliette Lewis), η οποία μάλιστα ήταν 16 χρονών όταν έγιναν ζευγάρι. Εκείνος ήταν 26.

Πριν από δυο μέρες [18/12/2014] ο Μπραντ έγινε 51ός ετών και η πρώην αγαπημένη του αποφάσισε να του στείλει μια δημόσια ευχή μέσω Instagram ποστάροντας μαζί και μία φωτογραφία από τον καιρό εκείνο.

"ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ στον παλιό μου φίλο, ο οποίος μου δίδαξε τόσα πολλά ως ατίθασο νιάτο. Και διαμόρφωσε πολύ το μυσικό μου γούστο από πολύ νωρίς. Άκουσα πρώτη φορά Pixies, Τζόν Λι Χούκερ, Γκρεγκ Αλμαν, Νίνα Σιμόν λόγω του Μπ. Π. Υπήρξε ανέκαθεν ένας κάπως 'αξιοπρεπής αντάρτης'", έγραψε στη λεζάντα η 41χρονη ηθοποιός που έχει και δικό της μουσικό γκρουπ τα τελευταία χρόνια.


Πιτ και Λιούις ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια μέχρι το 1993 που χώρισαν και "εκείνος πήγε και έγινε αδιανόητα διάσημος", όπως είχε πει παλιότερα αστειευόμενη η Τζουλιέτ.