Ελένη: Όλες οι λεπτομέρειες & το ξέσπασμα χαράς του Ματέο!

30.03.2015
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το βράδυ της Κυριακής (29/3) η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, αφού κρατούν στην αγκαλιά τον πρώτο καρπό του έρωτα της.

Σε πελάγη ευτυχίας, όμως, πλέουν και οι οικογένειες του ζευγαριού. Μάλιστα, η μητέρα και ο αδελφός του Ματέο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο μαιευτήριο, ενώ ήταν δίπλα στον 45χρονο επιχειρηματία όσο εκείνος περίμενε με αγωνία έξω από το χειρουργείο τη γέννηση της κόρης του.

Μάλιστα, η κάμερα του Πρωινού κατέγραψε τον Ματέο στην αίθουσα τοκετού και οι αντιδράσεις του είναι απίστευτες. Σα μικρό παιδί κουνάει τα χέρια του, γελάει, κάνει κύκλους στην αίθουσα και είναι πιο εκδηλωτικός από ποτέ. Λίγο αργότερα, στο Ιασώ έφτασε και η μητέρα της Ελένης, Ζέτα με τον πατριό της.

Η μικρή, που έχει βάρος 2.750 γρ. γεννήθηκε στις 21.50 το βράδυ και ανήκει στο ζώδιο του Κριού με ωροσκόπο Σκορπιό. Κι εδώ είναι η σύμπτωση, που δεν ξέρουμε και κατά πόσο… σύμπτωση είναι: η Ελένη είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Κριό. Επίσης και οι δύο είναι γεννημένες στις 29! Το σίγουρο είναι ότι αστρολογικά η μικρή Παντζοπούλου ήρθε σε μια πολύ ευνοϊκή στιγμή σύμφωνα με τα ζώδια και τους πλανήτες. Βέβαια, η Ελένη ασχολείται με την αστρολογία και ήταν κάτι που γνώριζε εκ των προτέρων!

Μόλις έγινε γνωστό ότι γέννησε τα social media πήραν φωτιά, αφού οι φαν της παρουσιάστριας δε σταμάτησαν να της στέλνουν ευχές. Μάλιστα, στις 5 το πρωί της Δευτέρας (30/3) η Μενεγάκη έκανε το πρώτο retweet από το φαν κλαμπ της, που ήταν ένα συγκινητικό μήνυμα για εκείνη! Και νωρίς το πρωί «ανέβασε» η ίδια τρία μηνύματα, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστούσε τον κόσμο για την αγάπη του. «Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι." έγραψε χαρακτηριστικά.