Καγιά: Πώς αποκάλυψε στον σύντροφο της ότι είναι έγκυος;

30.03.2015
Η Βίκυ Καγιά είναι στην τελική ευθεία για τον ερχομό της κόρης της αλλά δεν έχει σταματήσει να είναι κανονικά στη σχολή την οποία διευθύνει και να παραμένει δραστήρια γιατί ότι όπως είπε κι η ίδια πρόσφατα, δε μπορείς ξαφνικά να σβήσεις όλες τις υποχρεώσεις.

Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό People, αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στον σύντροφο της Ηλία Κρασσά ότι είναι έγκυος και το άγχος που είχε όταν το ανακάλυψε γιατί ήταν πολύ κοντά στην πρεμιέρα της παράστασης «Annie».

«Ο Ηλίας το είχε καταλάβει πριν από εμένα πως είμαι έγκυος. Εγώ νόμιζα πως έχω κουραστεί πολύ από τις, μου είχε συμβεί και στο παρελθόν. Εκείνος μου έλεγε ‘δεν είσαι κουρασμένη, είσαι έγκυος’. Ήταν σίγουρος από το πρώτο λεπτό και είχε δίκιο. Πάντα έχει δίκιο ο Ηλίας… λίγο σπαστικό αυτό, αλλά και τόσο όμορφο!», ανέφερε το γνωστό μοντέλο γελώντας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως το κατάλαβε την πρώτη βδομάδα της πρεμιέρας και στην αρχή είχε πάθει σοκ επειδή νόμιζε πως δεν πρέπει να χορεύεις και να κάνεις έντονες κινήσεις τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης αλλά ο γιατρός της την καθησύχασε και συνέχισε κανονικά.

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιος με φροντίζει ουσιαστικά. Στο πραγματικά επείγον και σημαντικό είναι σπουδαίο να υπάρχει κάποιος να σε ακούσει το βράδυ που επιστρέφεις σπίτι. Να σε ακούσει ουσιαστικά και να γυρίσει πίσω με λύσεις, όχι να σε ξεπετάξει. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό και νιώθω τυχερή και ευλογημένη που βρέθηκε στο δρόμο μου. Μάλιστα κι έτσι ουρανοκατέβατος! Είναι από αυτά που η ζωή σε προετοιμάζει να τα δεχτείς, με τα λάθη και τα σωστά που κάνεις, με τις ταλαιπωρίες αλλά και τα όμορφα που περνάς πιο πριν» πρόσθεσε για τον αγαπημένο της.