Η Αφρική "χώρισε" την κόρη Βουλγαράκη με τον πρώην της Τζούλιας

30.03.2015
Μόλις εννέα μήνες κράτησε η σχέση της Παυλίνας Βουλγαράκη με τον Χρήστο Ψωμόπουλο. Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό δεν είναι μαζί και η σχέση τους έπεσε «θύμα» της άτιμης της χιλιομετρικής απόστασης!

Γιατί βλέπεις, ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αλλά και της Άννας Βίσση, εδώ και δύο μήνες έχει εγκατασταθεί στην Αφρική!

Για την ακρίβεια, ο Ψωμόπουλος εγκαταστάθηκε στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου δραστηριοποιείται πλέον επιχειρηματικά. «Χωρίσαμε λόγω απόστασης. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να εξελίξουμε τη σχέση μας. Δεν μπορείς, όμως, να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον» δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Real για το άδοξο τέλος της σχέσης του με την κόρη του πρώην υπουργού, Γιώργου Βουλγαράκη.

Το πρώην ζευγάρι είχε να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση από τον περασμένο Δεκέμβριο, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα. Πάντως, ο ίδιος δεν αποκλείει το γεγονός στο μέλλον να είναι ξανά μαζί, την ώρα που «έσκασαν» οι πρώτες φήμες για νέο έρωτα στη ζωή της νεαρής τραγουδίστριας!