Μιράντα Κερ: Γιατί βγήκε τόπλες στην παραλία; (φωτό)

30.03.2015
Η Μιράντα Κερ ποζάρει όλο χάρη και τόπλες στην παραλία κι όλα τα κάνει με ένα σκοπό!

Όπως οι περισσότερες ενέργειές της τον τελευταίο καιρό, έτσι κι αυτή στόχο έχει να προωθήσει τη σειρά οργανικών καλλυντικών που η ίδια λανσάρει, τα Kora Organics, μέσω των social media.

H Μιράντα, ξέρει ακριβώς πώς να τραβάει την προσοχή και δε διστάζει να φωτογραφηθεί ημίγυμνη. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Η 31χρονη καλλονή, με σώμα που πολλές θα ζήλευαν, ανέβασε στη σελίδα των Kora Organics στο Instagram φωτογραφία της που εικονίζει τη ίδια ανέμελη και topless στην παραλία, να ποζάρει με μικροσκοπικό άνιμαλ πριντ μπικινάκι και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το πρώτο βήμα έγινε: τράβηξε την προσοχή μας για να διαβάσουμε το tip της ημέρας.

"Όταν από τη χρήση μιας σειράς μη οργανικών καλλυντικών, περνάτε στη χρήση πιστοποιημένων οργανικών ειδών περιποίησης, το δέρμα σας πρέπει ν΄αποβάλλει κάθε χημικό υπόλειμμα. Συστήνουμε μεγάλη ποσότητα νερού για σωστή αποτοξίνωση. xxx

Βέβαια, για να λέμε όλη την αλήθεια, η φωτογραφία κάθε άλλο παρά προκλητική μπορεί να θεωρηθεί μιας και η Μιράντα φροντίζει να κρύψει τα επίμαχα σημεία με μια στρατηγική κίνηση: τοποθετεί τα χέρια σταυρωτά στα στήθη, αφήνοντας τα υπόλοιπα στη φαντασία.