Σε ποιον μοιάζει το παιδί της Μεγεγάκη;

31.03.2015
Οι συνεργάτες της γνωστής παρουσιάστριας αποκάλυψαν σήμερα σε ποιον μοιάζει περισσότερο το μωρό της το οποίο ήρθε στον κόσμο πριν δύο μέρες.

Σήμερα στο ξεκίνημα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε πως η κόρη της Ελένης μοιάζει πάρα πολύ στον Ματθαίο Παντζόπουλο και είναι πανέμορφη ενώ ο γιος της, Άγγελος, τους συγκίνησε όλους όταν επισκέφτηκε τη μαμά του στο μαιευτήριο ντυμένος με καλά ρούχα.

Η ευτυχισμένη μαμά, λίγες ώρες μετά τον ερχομό του παιδιού της έκανε retweet τις ευχές που της έστειλε το φαν club της: "Η μητρότητα είναι ιερή έννοια για μια γυναίκα, γιατί ένα κομμάτι της καρδιάς της βρίσκεται έξω από το σώμα της και κυκλοφορεί. Για τη δική μας Ελένη, αυτό ισχύει εις τετραπλούν πλέον, γιατί μόλις απέκτησε το 4ο παιδί της, ένα γλυκύτατο και υγιέστατο κοριτσάκι. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να γίνει ένας ευτυχισμένος, χαρούμενος, πλήρης και ολοκληρωμένος άνθρωπος. Σε αγαπάμε πολύ και σε περιμένουμε ξανά κοντά μας…"

Η κόρη της η οποία γεννήθηκε με καισαρική το απόεγυμα της Κυριακής στο Ιασώ, είναι το τέταρτο παιδί της παρουσιάστριας η οποία από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο έχει αποκτήσει τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τον Άγγελο.