Ελένη: Φτυστή ο Ματέο η μικρή & η αντίδραση του Άγγελου!

31.03.2015
Με περισσότερες λεπτομέρειες για την Ελένη Μενεγάκη και τη νεογέννητη κορούλα της ξεκίνησαν την εκπομπή οι συνεργάτες της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, που έχει αναλάβει άτυπα το ρόλο του συντονιστή, αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την επί χρόνια φίλη του και το σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλου. Εξάλλου, χάσαμε το λογαριασμό στο πόσες φορές ανέφερε το όνομα του συντρόφου της Ελένης στον «αέρα»!

Έτσι, μάθαμε από τον Γρηγόρη ότι η μικρή είναι φτυστή ο μπαμπάς της! Ούτε καν μοιάζει στην Ελένη και θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι τα… γονίδια της δεν είναι και τόσο ισχυρά. Μην ξεχνάς ότι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, Άγγελος και Λάουρα είναι φτυστά ο Γιάννης Λάτσιος! Ο Γρηγόρης μας ενημέρωσε γι’ ακόμη μία φορά ότι το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ ο Παντζόπουλος δεν έχει φύγει λεπτό από το μαιευτήριο.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 45χρονος επιχειρηματίας μένει στη σουίτα του Ιασώ μαζί με την Ελένη και την κορούλα της, την οποία μάλιστα η παρουσιάστρια, θηλάζει κανονικά. Γι αυτό και τη βλέπουμε να τιτιβίζει στα social media στα άγρια ξημερώματα.

Ωστόσο, ήταν συγκινητική η αποκάλυψη που έκανε ο Γκουντάρας για το γιο της Ελένης, Άγγελο, ο οποίος τη Δευτέρα (30/3) επισκέφτηκε τη μητέρα του στο μαιευτήριο. Ο 13χρονος γιος της αν και του αρέσει το χύμα ντύσιμο, για την περίσταση φόρεσε τα καλά του, σα να πήγαινε… γαμπρός. Ενώ ήταν ιδιαίτερα τρυφερός, όταν κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά τη νεογέννητη αδελφούλα του. Εξάλλου, όπως παρατήρησαν και οι υπόλοιποι συνεργάτες της Μενεγάκη, ο Άγγελος είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τις αδελφές του.