Η βιογραφία που θα καταστρέψει τη Μπιγιονσέ

31.03.2015
Υπάρχουν βιογραφίες που αγιοποιούν τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται και άλλες οι οποίες εξευτελίζουν τους πρωταγωνιστές τους παρουσιάζοντας κρυφά μέχρι τώρα στοιχεία από τη ζωή τους πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εκείνη της Beyonce ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Ο δημοσιογράφος J.Randy Traborrelli έγραψε το βιβλίο «Becoming Beyonce» και θα εκθέσει ανεπανόρθωτα την προσωπική ζωή της διάσημης τραγουδίστριας. Στις σελίδες του, η Queen B παρουσιάζεται ως μία απατημένη και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης σύζυγος με άπειρα προβλήματα στο γάμο της και έναν Jay Z εντελώς διαφορετικό απ’ ότι νομίζουμε όλοι και είναι υπαίτιος για όλα τα άσχημα που έχουν συμβεί μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, οι δυο τους έχουν χωρίσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, ενώ ο ράπερ κι επιχειρηματίας είναι εθισμένος στα ναρκωτικά, έχει εξώγαμο (21 χρονών) και διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις με τις καλλιτέχνιδες της δισκογραφικής εταιρίας του, Rita Ora και την Rachel Roy. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, η κυκλοφορία του βιβλίου θα είναι μία καταστροφή για το ζεύγος Carter.