Το καυτό μίνι της Αμάλ και τα γλυκά ματάκια... σε άλλον! (φωτό)

06.04.2015
Δες τι κάνει η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ πίσω από την πλάτη του!

Για φαγητό βγήκαν το Σάββατο το βράδυ η Αμάλ (Amal) και ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" απίστευτη στιγμή.

Το διάσημο ζεύγος παντρεύτηκε στη Βενετία τον περασμένο Σεπτέμβριο και από εκείνη τη στιγμή ζουν τον έρωτά τους ανάμεσα σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Κόμο.

Την περασμένη εβδομάδα οι Κλούνεϊ βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη και βγήκαν για φαγητό στο μοδάτο εστιατόριο "Babbo". Φυσικά οι παπαράτσι παραμόνευαν και τα κλικ έπεσαν βροχή.

Εμείς εστιάζουμε σε μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου στα σόσιαλ μίντια και είναι από τη στγμή που το ζεύγος αποχωρεί από το εστιατόριο.

Ο Τζορτζ προηγείται για να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και η Αμάλ ακολουθεί. Δύο είναι τα πράγματα που κάνουν εντύπωση στο εν λόγω κλικ.

Αφενός το καυτό μίνι και τα ατελείωτα -αν και ελαφρώς κοκαλιάρικα- πόδια της 36χρονης κυρίας Κλούνεϊ και το "ύποπτο" βλέμμα που ανταλάσσει με τον... πορτιέρη!

Λύσσαξαν στα σόσιαλ μίντια με τα "ματάκια" της Αμάλ πίσω από την πλάτη του Τζορτζ της.

Προφανώς πρόκειται για στιγμή όπου ο υπάλληλος τους αποχαιρετά και εκείνη αποκρίνεται όσο πιο ευγενικά -και χαμηλοβλεπώς- μπορεί.

Ωστόσο, πραγματικά, η στιγμή του κλικ είναι απίθανη και η πόζα μοναδική. Δεν θέλει και πολύ να σου βγει το όνομα!!!