Η μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη πρώην νικήτρια του «Dancing»

09.04.2015
Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι, ανεξαρτήτως από το χώρο που προέρχονται, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ανοίγονται σε συνεντεύξεις τους και μιλούν για τη μάχη που έδωσαν σε κάποια φάση της ζωής τους με την κατάθλιψη και πως μπόρεσαν να την ξεπεράσουν και να την αφήσουν πίσω.

Η Έρρικα Πρεζεράκου έδωσε συνέντευξη της στο «ΕΓΩ» κι αποκάλυψε πως μπόρεσε να ξεπεράσει την κατάθλιψη που έπαθε μετά τον τραυματισμό στο πόδι της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

«Έφτασα στο σημείο μηδέν και αναγεννήθηκα. Τώρα άρχισα και παρατηρώ την αλήθεια του σώματός μου. Όσο ένιωθα καλύτερα, το σώμα μου ακολουθούσε. Ασχολήθηκα με τις ενεργειακές θεραπείες και με εναλλακτικές μορφές ψυχοθεραπείας. Αυτές είναι εξάλλου και οι σπουδές μου. Άρχισα να υποστηρίζω τον εαυτό μου θετικά, να τον νταντεύω, να τον αγαπώ, να τον φροντίζω και να τον νοιάζομαι. Με τον τραυματισμό μου είχα περιέλθει σε μια κατάσταση σοκ. Όλοι με είχαν ξεγράψει. Θεωρούσαν ότι η καριέρα μου έχει τελειώσει. Επανήλθα και κέρδισα τους Βαλκανικούς και τους Πανελλήνιους αγώνες. Διαπίστωσα πως όσο πιο θετικά και όμορφα έβλεπα την ζωή, το σώμα μου ακολουθούσε».