Γουίλις, Μουρ και τέκνα σε σπάνια σημερινή selfie

21.04.2015
Το διάσημο πρώην ζεύγος και οι τρεις κόρες τους ποζάρουν πρώτη φορά μαζί εδώ και χρόνια!

Η "ιερή πενταδα", όπως αυτοαποκαλούνται είναι πολύ δεμένη, όμως μαζί σε ένα κλικ δεν τους έχουμε δει από τότε που τα παιδιά ήταν μικρά. Να που η αφορμή δόθηκε και μάλιστα με... χορό.

Η συμμετοχή της Ρούμερ Γουίλις (Rummer Willis) στο φετινό "Dancing With The Stars" έδωσε την αφορμή στην οικογένεια Γουίλις Μουρ να έρθει πιο κοντά. Τουλάχιστον δημόσια γιατί ιδιωτικά, από ό,τι καταλαβαίνουμε είναι πολύ δεμένοι.

Να λοιπόν που από την πιο πρόσφατη εμφάνιση της νεαρής στο παρκέ του σόου έχουμε και το πρώτο οικογενειακό selfie.

Σκάουτ, Ταλούλα, Ρούμερ, Μπρους και Ντέμι: Ντοκομέντο!
"Τους λατρεύω αυτούς τους ανθρώπους... Οι αυθεντικοί 5", γράφει η Ρούμερ δίπλα στη λεζάντα της φωτογραφίας που βλέπετε και... ξεχειλίζει από χαρά.

Και φυσικά δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε ότι την πόζα τραβά η νυν σύζυγος του Γουίλις και μητέρα των άλλων δύο θυγατέρων του, Έμα Χέμινγκ (Emma Hemming)

Και βέβαια η Ρούμερ, η οποία τα "σπάει" φέτος ως χορεύτρια, κρυβει κι άλλους θησαυρούς στο Instagram της.

Όπως αυτή η φωτογραφία της μαμάς Ντέμι -θεάς- στο "Striptease" όπου πρωταγωνιστούσε και η μικρή Ρούμερ ως κόρη της στην ταινία.

Και έχει κι άλλα.

Να και ο μπαμπάς Μπρους, για παράδειγμα, που καμαρώνει με τις ροζ μπαλαρινούλες του μια άλλη εποχή. Σκέτη γλύκα είναι όλοι!!!

Αλλά ο διάσημος ηθοποιός έχει ακόμη δυο κόρες, κουκλίτσες και αυτές.

Από τον γάμο του με την Εμα Χέμινγκ ο Μπρους έχει την 3 ετών Μέιμπελ Ρέι και τη σχεδόν ενός Έβελιν Πέν. Εδώ τα κορίτσια στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.