Αυτός είναι ο άντρας που απειλούσε να σκοτώσει τη Νικολούλη [photo]

21.04.2015
Δεν πρόκειται για κάποια... τυχαία δημοσιογράφο. Η Αγγελική Νικολούλη είναι πλέον βετεράνος του αστυνομικού ρεπορτάζ και οι απειλές κατά της ζωής της, που αμέτρητες φορές έχει δεχτεί, δεν την φοβίζουν καθόλου. Όπως έχει πει η ίδια χαριτολογώντας, όποιος θέλει να την «φάει» ας κάστει στην ουρά!

Ακόμα και στην περίφημη υπόθεση της απαγωγής του Μάριου, η Αγγελική είχε δεχθεί απειλές ακόμα και on-air κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ» - όπου απάντησε λέγοντας «Κοπιάστε»!

Μέσα στη... λίστα των ... «θαυμαστών» ήταν και ο επικίνδυνος κακοποιός Σπύρος Καββαδίας που συνελήφθη το περασμένο Σαββάτο, μετά από σημαντική πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και οδηγούσε στο σημείο που βρισκόταν ο καταζητούμενος.

Πριν από χρόνια όπως είχε καταγγείλει στην εκπομπή της παρουσιάστριας πρώην συγκρατούμενος του 58χρονου, ο Σπύρος Καββαδίας είχε απειλήσει να την σκοτώσει, ήταν ο πρώτος στόχος του, αφού την θεωρούσε υπεύθυνη για την ισόβια καταδίκη του για το φόνο της γυναίκας του το 1998.