Η Σαρλίζ Θέρον δερμάτινη και τόπλες σε νέα φωτογράφηση [photos]

21.04.2015
Στη νέα φωτογράφηση της Σαρλίζ για το περιοδικό «W», η ξανθιά ηθοποιός δεν αφήνει κανένα περιθώριο να πούμε ότι μεγάλωσε...

Πρόκειται για τη νέα φωτογράφηση της Σαρλίζ Θέρον (Charlize Theron) για το περιοδικό «W», όπου η ξανθιά ηθοποιός δεν αφήνει κανένα περιθώριο να κατηγορήσει κάποιος τις σαραντάρες... Η βραβευμένη με Όσκαρ διάσημη ηθοποιός καταχάρηκε αυτή τη φωτογράφηση όπου έδειξε το απίστευτο κορμί της, τα απερίγραπτα πόδια της και το σέξι βλέμμα της.

Θυμίζουμε ότι στα 15 της η Σαρλίζ Θερόν ήταν αυτόπτης μάρτυρας του θανάτου του πατέρα της. Η μητέρα της, Γκέρντα, δέχτηκε επίθεση από τον αλκοολικό σύζυγό της και πατέρα της Σαρλίζ, Tσαρλς. Φοβούμενη για τη ζωή τη δική της και της κόρης της, η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον Tσαρλς. H πράξη της κρίθηκε ως αυτοάμυνα στο δικαστήριο και δεν επέφερε κάποια ποινή.

«Αισθάνομαι ότι η τραγωδία αυτή, που μου συνέβη σε τόσο νεαρή ηλικία, μου έδωσε ένα προβάδισμα σε σχέση με άλλους ανθρώπους. Γιατί από τα 16 ήξερα την αξία της ζωής και ήξερα και πόσο γρήγορα μπορεί να χαθεί. Και από εκείνη τη στιγμή είχα μια επιλογή να κολυμπήσω ή να πνιγώ» έχει δηλώσει η Σαρλίζ Θέρον, το... κορίτσι του Sean Penn.