Ζυλιέτ Μπινός: Ο Ντεπαρντιέ ήθελε να με σκοτώσει

11.05.2015
Μπορεί στη Γαλλία να αντιμετωπίζεται ως "γαλαζοαίματη του κινηματογράφο" όμως να που αυτή την άποψη δεν συμμερίζονται και όλοι οι συνάδελφοί της. Ένας μάλιστα... μακράν!

Ενώ όλοι στη Γαλλία έχουν χρήσει τη Ζυλιέτ Μπινός (Juliette Binoche) "εθνική σταρ" -και λίγα λέμε- ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ (Gerard Depardieu) απορεί και την αποκαλεί ένα "τίποτα".

Μιλώντας στον Guardian με αφορμή την τελευταία της ταινία η 51χρονη σταρ η κουβέντα έφτασε και στα καθόλου κολακευτικά σχόλια του 66χρονου ηθοποιού που πρόσφατα πολιτογραφήθηκε Ρώσος για λόγους εφορίας, απέναντι στο πρόσωπό της και το ταλέντο της.

"Δεν έχει τίποτα, απολύτως τίποτα. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε το μυστικό αυτής της ηθοποιού", ρωτούσε ξανά και ξανά ο Ντεπαρντιέ σε κάθε ευκαιρία εκφράζοντας έτσι ανοιχτά την απορία της επιτυχίας της.

Ε και να που ήρθε η ώρα να πάρει ο Ζεράρ την απάντησή του δια στόματος Μπινός. "Υπάρχει ένα μυστικό, νομίζω. Όταν βρίσκεσαι μπροστά από την κάμερα κάτι συμβαίνει. Κάποια σχέση, κάποια κίνηση κάτι παράξενο. Εκεί ακριβώς βρίσκεις το δικό σου επίπεδο και που έρχεται σε επαφή με αυτό όλων των άλλων. Αν το κάνεις σωστά, αν μπορείς να νιώσεις όλων τις καρδιές να χτυπούν με τον ίδιο γρόπο, τότε αυτό είναι. Και είναι όμορφο".

Βέβαια η ιστορία με τον Ντεπαρντιέ δεν σταματά εκεί. Όπως μεταφέρει ο δημοσιογράφος που υπογράφει τη συνέντευξη, η Ζυλιέτ σηκώνει το χέρι μιμούμενη τον Νόρμαν Μπέιτς στη σκηνή του μπάνιου στο "Ψυχώ" και λέει "Ήθελε να με σκοτώσει. Ήθελε να με σκοτώσει όμως είμαι ακόμη εδώ"...