Διαφήμιση με την κοιλιά στα... μάτια για την Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ

22.05.2015
Μια τελευταία -όπως φαίνεται- φωτογράφηση πριν γεννήσει έκανε η διάσημη ηθοποιός και ιδού οι πρώτες εικόνες με την ίδια έτοιμη να... σκάσει.

Η Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ (Jennifer Love Hewitt) είναι έγκυος και μάλιστα πολύ! Αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να ποζάρει με την κοιλίτσα της για μια τελευταία διαφήμιση πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Ή μάλλον, ακριβώς αυτός ήταν ο λόγος.

Η 36χρονη ηθοποιός γύρισε ένα διαφημιστικό για λογαριασμό της εταιρείας Palmer και συγκεκριμένα για τα προϊόντα της ενάντια στις ραγάδες της εγκυμοσύνης στην κοιλιά Cocoa Butter Formula Stretch Mark, εξ ου και τα... αποκαλυπτήρια.

Λίγο πρησμένη στο πρόσωπο -σαν κανονική έγκυος, δηλαδή- με μια κοιλίτσα ολοστρόγγυλη και πολύ μεγάλη, η Τζένιφερ δείχνει ιδιαίτερα λαμπερή στις λήψεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα ενώ η ίδια δεν σταματά να τονίζει πόσο ανυπομονεί να γνωρίσει και το δεύτερο μωράκι της.

Η Τζένιφερ είναι παντρεμένη με τον συμπρωταγωνιστή της στην τηλεοπτική σειρά "The Client List" Μπράιαν Χάλισεϊ (Brian Hallisey) -αριστερά στη φωτογραφία- και έχουν ήδη μαζί τη 2 ετών Ότομ.