Η μαμά της Κρίστεν Στιούαρτ παραδέχεται τη λεσβιακή σχέση της κόρης της

15.06.2015
Μετά τον Ρόμπερτ Πάτινσον, φαίνεται ότι η διάσημη ηθοποιός το έριξε στις γυναίκες. Και επίσημα πια!

Μπορεί η ίδια η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) να μην έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι το ερωτικό ενδιαφέρον της εστιάζεται πια στις γυναίκες, όμως η μαμά της δεν μασάει τα λόγια της και μιλά ανοιχτά για τις χαρές τις κόρης της.

Οι φήμες που θέλουν την 25χρονη Κρίστεν ζευγάρι με την προσωπική βοηθό της, Αλίσια Κάρτζαϊλ (Alicia Cargile) "παίζουν" εδώ και πολλούς μήνες. Οι δύο γυναίκες -τις βλέπετε στη φωτογραφία επάνω- είναι στην κυριολεξία αχώριστες.

Οι ίδιες δεν έχουν μιλήσει για τη σχέση τους, όμως η μαμά Στιούαρτ, το έκανε στη Sunday Mirror.

"Είναι η κόρη μου, εγώ είμαι απλά η μαμά της και γνωρίζει ότι θα δεχτώ όλες τις επιλογές της. Εξάλλου τι θα μπορούσα να μην αποδεχτώ στο γεγονός ότι τώρα έχει γυναίκα σύντροφο; Είναι ευτυχισμένη!", απαντά η Τζουλς Στιούαρτ για τον έρωτα της διάσημης κόρης της, διευκρυνίζοντας ότι δεν μιλά στον... αέρα.

"Έχω γνωρίσει τη νέα φιλενάδα της Κρίστεν. Μου αρέσει. Τι να μη δεχτώ. Είναι ένα θαυμάσιο κορίτσι", εξηγεί η 55χρονη κυρία Στιούαρτ τονίζοντας ότι "ο κόσμος θα έπρεπε να νιώθει ελεύθερος να ερωτευτεί όποιον θέλει".

"Εγώ δέχομαι ότι η κόρη μου αγαπά και γυναίκες και άντρες. Στον δικό μου κόσμο είναι ΟΚ να είσαι αυτός που είσαι. Όπως επιλέγουμε τους φίλους μας ελεύθερα, έτσι θα έπρεπε να επιλέγουμε και τους εραστές μας", συνεχίζει η Τζουλς, ενώ δεν διστάζει να μιλήσει και για τον διάσημο έρωτα της κόρης της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).

"Ήταν ένα τέλειο ζευγάρι αλλά είναι μόλις 25 χρονών και θα ήθελα να τη δω να κερδίζει περισσότερες εμπειρίες πριν επιλέξει με ποιον θα κατασταλάξει. Λυπάμαι πολύ που η Κρίστεν και ο Ρόμπερτ δεν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν δυο τους την εμπειρία τους. Έπρεπε να έχουν όλο τον κόσμο μαζί τους και αυτό το δημόσιο είναι που τους χάλασε τα πάντα. Η ζωή τους ξεπέρασε.", τόνισε η Τζουλς Στίουαρτ, δίνοντας τη δική της εξήγηση για τον τελικό χωρισμό των διάσημων πρωταγωνιστών των ταινιών "Twilight" ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι "η Κρίστεν έμαθε έτσι να χειρίζεται τα συναισθήματά της και να αντιμετωπίζει τα προβλήματά της μέσα από πολεμικές τέχνες"!

Για την ιστορία, και ο Ρόμπερτ Πάτινσον έχει προχωρήσει στη δική του προσωπική ζωή έχοντας βρει τον έρωτα στο πλευρό της εκκεντρικής, ανερχόμενης τραγουδίστριας FKA Twigs.