Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της ετοιμόγεννης Χοψονίδου (φωτο)

15.06.2015
Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για ακόμα μία φορά βρέθηκε η Ολυμπία Χοψονίδου. Ο Ολυμπιακός έδινε ένα κρίσιμο ματς, αφού με νίκη επί του Παναθηναϊκού, θα κατακτούσε το πρωτάθλημα και με τις πιθανότητες πολύ αυξημένες, το πρώην μοντέλο δε μπορούσε να λείπει από τον αγώνα.

Εδώ είχε ταξιδέψει μέχρι την Ισπανία, δεν θα πήγαινε μέχρι το Νέο Φάληρο;

Έτσι, μαζί με τα τρία της παιδιά και την αδελφή της Βαλέρια βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις στις κερκίδες. Και όταν η πολυπόθητη κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από τρία χρόνια, ήρθε, η ετοιμόγεννη Ολυμπία την πανηγύρισε σε ξέφρενους ρυθμούς! Ούρλιαζε από χαρά η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, ενώ οι γιοι της μετά τη λήξη πήδηξαν στην αγκαλιά του πατέρα τους.

Στο γήπεδο ήταν αρκετοί «επώνυμοι» του τόπου, όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Τζώνης Καλημέρης και ο Χρήστος Χολίδης, με τον οποίο η Χοψονίδου είχε σύντομο διάλογο. Σύσσωμη η ομάδα μετά τον αγώνα βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για να γιορτάσει την κατάκτηση. Και αυτή τη φορά, η Χοψονίδου (που γεννάει σε λίγες εβδομάδες) δε συνόδευσε το σύζυγό της. Στη θέση της, όμως, ήταν και πάλι η αδελφή της Βαλέρια.