Χριστίνα Μήτση: Η μεγαλοεπιχειρηματίας "ανοίγει" το συγκλονιστικό της σπίτι στα Βόρεια Προάστια [photos]

16.06.2015
Η γνωστή επιχειρηματίας Χριστόνα Μήτση άνοιξε τις πόρτες τους εντυπωσιακού της σπιτιού και μας ξενάγησε στους όμορφους χώρους και τις αγαπημένες της γωνιές.

Η γνωστή επιχειρηματίας Χριστόνα Μήτση άνοιξε τις πόρτες τους εντυπωσιακού της σπιτιού στο περιοδικό ΟΚ! και μας ξενάγησε στους όμορφους χώρους και τις αγαπημένες της γωνιές.

«Ο αγαπημένος μου χώρος είναι το δωμάτιο πλάι στο σαλόνι, με τον μεγάλο ροζ καναπέ και τις οικογενειακές φωτογραφίες στους τοίχους. Τα φρέσκα λουλούδια δεν λείπουν ποτέ από το σπίτι. Ανανεώνω πολύ συχνά τα βάζα. Τα πιο αγαπημένα μου είναι τα τριαντάφυλλα, οι ορτανσίες και οι παιώνιες. Μπαίνοντας στο σπίτι αντικρίζεις πρώτα το σαλόνι. Είναι ενιαίος χώρος με δύο τραπεζαρίες και ένα καθιστικό μπροστά στο τζάκι. Τη μία τραπεζαρία σε σκούρο καφέ χρώμα, την χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για φαγητό. Στην άλλη συνήθως παίζουμε μπιρίμπα με φίλους. Το σπίτι είναι πάντα ανοιχτό για τους δικούς μας ανθρώπους. Στο ισόγειο βρίσκεται επίσης η κουζίνα ενώ οι κρεβατοκάμαρες είναι στον πάνω όροφο», ανέφερε χαρακτηριστικά.