Μαμά Στιούαρτ: Δεν μίλησα ποτέ για το κορίτσι της Κρίστεν

16.06.2015
Η Τζουλς Στιούαρτ διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει παραδεχτεί δημοσίως τη λεσβιακή σχέση της κόρης της.

Σάλος στα σόσιαλ μίντια -και όχι μόνο χθες- από δημοσίευμα της Mirror που ήθελε τη μητέρα της Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) να είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της κόρης της με την προσωπική της βοηθό, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως ο καθένας θα έπρεπε να είναι ελεύθερος να αγαπά όποιον θέλει. Να όμως που τελικά μάλλον δεν ειπώθηκαν ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Μιλώντας στο Us Weekly σήμερα, η Τζουλς Στιούαρτ (Jules Stewart) υποστηρίζει ότι τα λεγόμενά της παραποιήθηκαν. Ναι, μίλησε για το δικαίωμα του καθένα στον έρωτα, ναι, υποστήριξε τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, ναι, ρωτήθηκε αν γνωρίζει την Αλίσια Κάρτζαϊλ (Alicia Cargile) και ναι, είπε ότι είναι ένα θαυμάσιο κορίτσι, όμως ΟΧΙ, δεν τη συνέδεσε ποτέ με την κόρη της καθώς η κουβέντα δεν γύρισε ποτέ σε αυτή. Και σε αυτό είναι κάθετη.

"Είναι η κόρη μου, εγώ είμαι απλά η μαμά της και γνωρίζει ότι θα δεχτώ όλες τις επιλογές της. Εξάλλου τι θα μπορούσα να μην αποδεχτώ στο γεγονός ότι τώρα έχει γυναίκα σύντροφο; Είναι ευτυχισμένη!", φέρεται να είχε πει η Τζουλς Στιούαρτ για τον έρωτα της διάσημης κόρης της. Όμως, όχι!

Από την πλευρά της η Sunday Mirror δεν έχει λάβει θέση επί του θέματος.

Βέβαια, το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας μεταφέρει κουβέντες που υποτίθεται ότι ειπε η μαμά Στίουαρτ και για τον πρώην αγαπημένο της κόρης, Ρόμπερτ Πάτινσον, αλλά γι' αυτό η Τζουλς δεν σχολίασε