Χαμός με την τόπλες selfie του "My Big Fat Greek Wedding 2"

29.06.2015
Η Νία Βαρντάλος γιορτάζει την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της συνέχειας της πολύ επιτυχημένης ταινίας της με μια σούπερ πόζα στο Instagram.

13 χρόνια μετά την επιτυχία της ταινίας "My Big Fat Greek Wedding" η Νία Βαρντάλος (Nia Vardalos) επιστρέφει με τη συνέχεια της ταινίας, της οποίας τα γυρίσματα γιορτάζει με "φωτογραφία-δωράκι.

"Προσπαθεί κάποιος να βαπτιστεί ξανά στο My Big Fat Greek Wedding 2;" γράφει στη λεζάντα αυτής της φωτογραφίας η ελληνικής καταγωγής σταρ που υπογράφει τόσο το σενάριο, όσο και τη σκηνοθεσία της ταινίας που μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα.

Φυσικά, τα μάτια πέφτουν στον γοητευτικότατο συμπρωταγωνιστή της, Τζον Κόρμπετ (John Corbett) o οποίος παραμένει εντυπωσιακός στα 54 χρόνια του.

Όπως ήταν φυσικό τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά γιατί οπως φαίνεται "η μπογιά του Κόρμπετ περνάει ακόμη".

Αναμένοντας την ταινία στους κινηματογράφους -μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι μας- αναρωτιόμαστε... Στην προσωπική του ζωή, ξέρεις με ποια διάσημη ηθοποιό -και μεγαλύτερή του- είναι ζευγάρι τα τελευταία 13 χρόνια ο ηθοποιός που στην οθόνη υπήρξε και μεγάλος έρωτας της "Κάρι Μπράντσο" στο "SATC";

Γύρνα σελίδα και μάθε...

Μπο Ντέρεκ, λοιπόν. Από το 2002, τη χρονιά, δηλαδή που προβλήθηκε η ταινία "My Big Fat Greek Wedding" η 58χρονη σταρ και ο Κόρμπετ είναι ζευγάρι -και μάλιστα πολύ ευτυχισμένο, σύμφωνα με όσους τους γνωρίζουν, ενώ, για την ιστορία, δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Εκείνοι ξέρουν...

Με την ευκαιρία πάντως, ας θυμήσουμε μια εικόνα από τη θρυλική ταινία "10" του 1979, όπου η εικόνα της Μπο με τα κοτσιδάκια έχει αφήσει εποχή.