Ο πόλεμος των Χάντσον: "Για μένα η Κέιτ είναι ήδη νεκρή"

29.06.2015
Κατηγορίες, υπονοούμενα αλλά και ορθάνοιχτες προσβολές ταράζουν τη διάσημη οικογένεια της Γκόλντι Χόουν.

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η βεντέτα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ανάμεσα στον πρώην σύζυγο της Γκόλντι Χόουν (Goldie Hawn), Μπιλ Χάντσον (Bill Hudson) και τα δυο διάσημα παιδιά τους.

Η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) και ο αδελφός της, Όλιβερ (Oliver) είναι παιδιά της 69χρονης σταρ και του πρώτου της συζύγου, με τον οποίο, όμως χώρισε πολύ νωρίς και εκείνα γνώριαν ως πατέρα τον μετέπειτα και μέχρι σήμερα σύντροφο της Γκόλντι, Κερτ Ράσελ (Kurt Russell).

Στη φωτογραφία η ευτυχισμένη οικογένεια σε παλιότερη δημόσια εκδήλωση.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Η πρόσφατη γιορτή του πατέρα όμως, και ένα ποστάρισμα του 38χρονου Όλιβερ τορπίλισε τη σχέση της οικογένειας για τα καλά, προκαλώντας και τη δημόσια τοποθέτηση του πατέρα Μπιλ, από τον οποίο δεν είχαμε ακούσε κάτι τόσα χρόνια...

"Ευτυχισμένη μέρα εγκατάλειψης" γράφει δίπλα στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε ο Όλιβερ για την ημέρα του πατέρα, όπου φαίνεται ο ίδιος, ο Μπιλ Χάντσον και η αδελφή του Κέιτ, το πάλαι ποτέ.

Ε, αυτό ήταν...

Δεν άντεξε ο καημένος ο πατέρας και αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως γιατί τον αδίκησαν. Και τον αδικούν χρόνια, όπως υποστηρίζει, βγαίνοντας μάλιστα δυναμικά στην αντεπίθεση.

65 χρονών σήμερα, ο Μπιλ Χάντσον ανοίγει πρώτη φορά το στόμα του μιλώντας στην DailyMail, από όπου και η πρόσφατη φωτογραφία του.

Μέχρι να γνωρίσει τον Κερτ Ράσελ, υποστηρίζει ο Χάντσον, η Γκόλντι δεν είχε πει κάτι άσχημο για τον ίδιο. Από εκείνη τη στιγμή, όμως, άρχισε να στάζει τέτοιο δηλητήριο στα παιδιά του που, δυστυχώς έφτασε η στιγμή αυτή της δημόσιας... επίθεσης.

Τώρα λοιπόν, ο πατέρας που τους έδωσε ζωή τους απελευθερώνει με τον πιο τραγικό -για εκείνον- τρόπο.

"Τους λέω λοιπόν το εξής: 'Σας αφήνω ελεύθερους' "με τη φωνή να σπάει, όπως μεταφέρει ο δημοσιογράφος της DailyMail". Είχα πέντε παιδιά και από αυτή τη στιμή θεωρώ ότι είμαι πατέρας μόνο τριών. Δεν αναγνωρίζω πια τον Όλιβερ και την Κέιτ ως δικούς μου. Θα τους παρακαλούσα μάλιστα να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το όνομα Χάντσον. Δεν αποτελούν πια μέρος της ζωής μου. Το ποστ του Instagram του Όλιβερ ήταν μια κακόβουλη, μοχθηρή και προμελετημένη επίθεση. Είναι νεκρός πια για μένα. Το ίδιο και η Κέιτ. Θρηνώ για τον χαμό τους ακόμη και αν βαδίζουν ακόμη επάνω στη γη".

Σκληρή πραγματικότητα που σίγουρα περιμένει την απάντησή της. Αναμένουμε...