Θα πάθεις σοκ: Αγνώριστη η Ασλανίδου χωρίς μακιγιάζ! (φωτό)

20.08.2015
Η Μελίνα Ασλανίδου είναι από τις celebrities του τόπου που δε διστάζουν να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες τους, χωρίς μακιγιάζ.

Και σε κάποιες από αυτές, η τραγουδίστρια δεν έχει σχέση με την εικόνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε φωτογραφήσεις. Ωστόσο, η τελευταία selfie της Μελίνας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής της περιοδείας, δε μπορεί να περάσει ασχολίαστη.

Και αυτό διότι η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι άλλος άνθρωπος: χωρίς μακιγιάζ, ταλαιπωρημένη, με τις ατέλειες τους προσώπου της, όπως κηλίδες και πανάδες να αποτυπώνονται στο φακό. Ωστόσο, δεν γίνεται να μην της αναγνωρίσουμε ότι είναι ακομπλεξάριστη και ανέβασε μία τέτοια φωτογραφία, που άλλες δε θα τολμούσαν.

«Στο δρομο για Καστορια ...& αυριο στο Νεστοριο επιτελους,.. Ηταν ονειρο μου να παιξω στο φεστιβαλ αυτο.. Πολλά χρόνια άκουγα ιστορίες πολλοί φίλοι μου μένανε εκει και ζούσαν μαγικές στιγμές που μόνο η μουσική μπορεί να μας χαρίσει κατά την ταπεινή μου άποψη...» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την επίμαχη φωτογραφία.