Θρίλερ με την Τζολί: Αρνείται να φάει, έχει φτάσει τα 37 κιλά! [photos]

21.08.2015
Άλλο ένα δημοσίευμα του National Enquirer που φωτογραφίζει την κατάσταση της διάσημης σταρ Αντζελίνα Τζολί ως απελπιστική. Η εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς η όμορφη ηθοποιός, σκηνοθέτης και ακτιβίστρια αρνείται να ... φάει.

Η εικόνα της ελάχιστα θυμίζει την πληθωρική Λάρα Κροφτ, που αγάπησε το κοινό. Πλέον είναι χλωμή, αδυνατισμένη και δείχνει πιο «εύθραυστη» από ποτέ.

Σύμφωνα με τον National Enquirer - που έχει κατά καιρούς πολλές φορές ασχοληθεί με σκάνδαλα στη λαμπερή ζωή της Τζολί και του Μπραντ Πιτ - η υγεία της βρίσκεται σε κίνδυνο. Μάλιστα λέγεται ότι η εντυπωσιακή ηθοποιός αρνείται να έχει οποιαδήποτε σχέση με το φαγητό και έχει φτάσει τα 37 κιλά.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα εμπλέκουν και τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ και αναφέρουν πως ο ηθοποιός ανησυχεί ότι θα χάσει τη γυναίκα του. Και πολλοί λένε ότι ο λόγος είναι ο καρκίνος....

Άλλα σενάρια αναφέρουν ότι ένας βασικός λόγος που η Τζολί έχει αδυνατίσει είναι ο καρκίνος - χωρίς να διευκρινίζουν αν υποφέρει αυτή τη στιγμή από κάποια σοβαρή μορφή καρκίνου ή είναι καθαρά ψυχολογικοί οι λόγοι που δεν τρέφεται σωστά.

Να υπενθυμίσουμε πως εκτός από τη διπλή μαστεκτομή στην οποία έχει υποβληθεί η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός προχώρησε και σε αφαίρεση των ωοθηκών και των σαλπίγγων της.