Το απόλυτο σοκ: Ο Ντέμης πάχυνε κι έγινε ξανθός! [photo]

14.09.2015
Μαύρα μάτια κάναμε για να δούμε το Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος σε αντίθεση με τη σύζυγο του, Δέσποινα Βανδή, κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Ακόμα και στις διακοπές τους, μπορεί η Δέσποινα να ανέβαζε με μανία φωτογραφίες της στα social media, όμως, ο Ντέμης δεν υπήρχε πουθενά.

Και να που εμφανίσθηκε και μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το απόλυτο σοκ πάθαμε, βλέποντας τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Freddo από πρόσφατη έξοδο του ζεύγους. Κι αυτό διότι ο παλαίμαχος - μα πάντα trendy - ποδοσφαιριστής έχει αλλάξει ριζικά το λουκ του!

Και από μελαχρινός που ήταν, έγινε ξανθός! Ω ναι. Ο σύζυγος της Δέσποινας "υπέκυψε' στη... γοητεία του ντεκαπάζ και ήρθε και έγινε κατάξανθος! Στην αλλαγή της εμφάνισης του, όμως, έρχονται να προστεθούν και τα κιλάκια παραπάνω που έχει πάρει. Βανδή και Νικολαϊδης είχαν βγει σε γνωστό στέκι των Αθηνών και η εφημερίδα Freddo τους απαθανάτισε κατά την έξοδο τους από το μαγαζί. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ντέμης αποφάσισε να "υποκύψει" στο ντεκαπάζ στη διάρκεια των διακοπών.