Νόβακ Τζόκοβιτς: Το "This is Spartaaa" βίντεο που έγινε viral

14.09.2015
Μοναδικές στιγμές έζησε χθες ο διάσημος τενίστας κερδίζοντας ακόμη μια φορά τον Ρότζερ Φέντερερ και σπάζοντας ξανά το ρεκόρ του. Μία από τις αντιδράσεις του κάνει τον γύρο του διαδυκτίου και τα... "σπάει".

Νικητής του φετινού US Open που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Novac Djokovic) κέρδισε τον 10ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του επικρατώντας έναντι του μεγάλου του αντίπαλου, Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό. Ο τρόπος με τον οποίο το πανηγύρισε έγινε αμέσως viral.

Ο διάσημος Σέρβος τενίστας δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Κέρδισε 3-1 στα σετ (6-4, 5-7, 6-4,6-4) τον θρυλικό Ελβετό σούπερ σταρ των κορτ και έφτασε τους 55 τίτλους συνολικά στην καριέρα του ενώ πλησιάζει τα 17 Grand Slam του Φέντερερ και τα 14 του Ράφαελ Ναδάλ.

Μετά τη νίκη του, ο Τζόκοβιτς όρμηξε στις κερκίδες ο κατά τα άλλα γνωστός "χορατατζής" πρωταθλητής και μιμούμενος τον "Λεωνίδα" του Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) στην ταινία "300" φώναξε στους δικούς του ανθρώπους με περισσό πάθος το γνωστό "This is Spartaaaaaaa". Και το ίντερνετ πήρε φωτιά.

Ιδού το εν λόγω βίντεο, αλλά και η... έμπνευση, ενώ στην επόμενη σελίδα δες τον Τζόκοβιτς και τον Μπάτλερ να κραυγάζουν μαζί

Φανατικός οπαδός του Νόλε (όπως φωνάζουν οι φίλοι τον Τζόκοβιτς) ο Τζέραρντ Μπάτλερ απόλαυσε τον αγώνα από τις κερκίδες ενώ μετά τη νίκη του Νόβακ πήγε να τον συγχαρεί και οι δυο τους ένωσαν τις φωνές τους σε ένα ιστορικό "This is Spartaaaaaaa". Και η σύζυγος, Γιέλενα το ποστάρει στο Twitter ως εξής