Νορθ Γουεστ & Έλεν ντε Τζένερις: Τι ενώνει τις δυο νέες "κολλητές" της σόουμπιζ;

01.10.2015
Το είδαμε κι αυτό. Και λιώσαμε! Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουεστ κάνει παρεούλα με τη διάσημη κωμικό/παρουσιάστρια και τα social media γονατίζουν

Καλεσμένη στην εκομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen de Generes) πήγε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και είχε παρέα. Μαζί της η εγκυμονούσα ριάλιτι σταρ πήρε και την κορούλα της η οποία έκανε αμέσως το "κονέ" με την οικοδέσποινα. Τα υπόλοιπα είναι απλώς ιστορία.

Πριν βγουν στη σκηνή, η Έλεν θέλησε να γνωρίσει από κοντά την 3χρονη Νορθ και, όπως φαίνεται ήξερε ακριβώς πώς να την κερδίσει.

Κάθισε κάτω κοντά της και άρχισαν να παίζουν μαζί με το "Μικρό Πόνι" της μικρής και μια... βούρτσα. Αυτό ήταν. Το "κλικ" έγινε αυτόματα και το κομμωτήριο ήταν πραγματικά απολαυστικό.

Κατά τα άλλα, η Έλεν πέρασε και ένα φροντιστήριο selfie από την ειδική και μίλησε για πολλά και διάφορα αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι παρά το ότι εκείνη προτιμά το όνομα Ίστον (Easton) για τον υιό που έρχεται κατά πάσα πιθανότητα ανήμερα των Χριστουγέννων, ο σύζυγος Κάνιε δεν συμφωνεί οπότε έχουν "βγει" ξανά στο ψάξιμο.