Κατερίνα Σουλιώτη: Ο αγώνας της να γίνει μητέρα και οι εξωσωματικές

07.10.2015
Καλεσμένη στη εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η ρεπόρτερ Κατερίνα Σουλιώτη, μίλησε για τον αγώνα της να γίνει μητέρα. Η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε ότι χρειάστηκε να κάνει τρεις εξωσωματικές για να μείνει έγκυος κι ότι ο πατέρας της δεν κατάφερε να γνωρίσει το εγγόνι του.

Η Κατερίνα Σουλιώτη, παραδέχτηκε πως με τον άντρα της προσπαθούσαν από το 2009 να κάνουν παιδί αλλά δεν τα κατάφερναν κι έτσι κατέφυγαν στη λύση της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αλλά ακόμη και τότε το ζευγάρι αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, αφού μέχρι η δημοσιογράφος να μείνει έγκυος στην κόρη της, είχαν μεσολαβήσει τρεις αποτυχημένες απόπειρες.

Μάλιστα, περιέγραψε τα στάδια που πέρασε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος και να γεννήσει την κόρη της το 2011. Αρχικά, δήλωσε πως ζήλευε όσους είχαν παιδιά και τις γυναίκες που έβλεπε και ήταν έγκυες, ώσπου το πήρε απόφαση και με πείσμα και προσπάθεια τα κατάφερε και το ξεπέρασε.

Η Κατερίνα Σουλιώτη είπε χαρακτηριστικά, πως η κόρη της είναι το θαύμα στη ζωή της, πάσχισε πολύ να την αποκτήσει. Στήριγμά της σε όλον αυτόν τον αγώνα ήταν οι γονείς της και κυρίως ο πατέρας της με τον οποίο είχαν ιδιαίτερη σχέση και φυσικά ο άντρας της, που ήταν δίπλα της.