Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ηλιάκη! [photo]

26.10.2015
Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία Ηλιάκη προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, λίγες οι φορές που την έχουμε δει σε δημόσια εμφάνιση με σύντροφό της.

Και μπορεί η ίδια να αποφεύγει ακόμα και να παραδεχτεί αν είναι ερωτευμένη ή όχι, τις τελευταίες μέρες στο Πρωινό δε σταματάνε να σχολιάζουν για τον άνδρα που έχει μπει στη ζωή της.

Την αρχή είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, η οποία πριν λίγες μέρες αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής ότι η Ηλιάκη στην πρεμιέρα του Πρωινού δέχτηκε στο καμαρίνι της μία τεράστια ανθοδέσμη. Και τώρα έρχεται η espresso να αποκαλύψει ποιος είναι ο άνδρας που έχει μπει στη ζωή της. Πρόκειται για το Νεκτάριο Γκαλίτη, ιδιοκτήτη των εστιατορίων Ammos στο Μικρολίμανο και Lola's στον Πειραιά. Ο ίδιος δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στον χώρο της εστίασης, και μάλιστα με επιτυχία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ηλιάκη περνά πολλά βράδια στα εστιατόρια ιδιοκτησίας του, απολαμβάνοντας είτε φαγητό είτε ποτό με την παρέα της. Μάλιστα, δημοσιεύονται και φωτογραφίες από πρόσφατη εξόρμηση του ζευγαριού στην ορεινή Κορινθία.