Η Κέιτλιν εύχεται στην Κρις γυμνή στην μπανιέρα [vds]

10.11.2015
Η Κρις Τζένερ έγινε 60 χρονών και το γιόρτασε με ένα πάρτι υπερπαραγωγή. Όμως η πιο σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν ένα βίντεο που της είχαν ετοιμάσει οι δικοί της άνθρωποι. Δεν φαντάζεσαι μέχρι σε ποιο σημείο έφτασαν.

Μεγαλειώδες το πάρτι για τα 60 χρόνια της Κρις Τζένερ (Kris Jenner) άφησε, σίγουρα, εποχή. Ήταν όλοι εκεί ντυμένοι στο πνεύμα της ταινίας "Υπέροχος Γκάτσμπι". Και εκεί που γλεντούσαν όλοι, εκεί ήρθε και το βίντεο που τα ισοπέδωσε όλα!

Οι πέντε κόρες της Κρις, της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη που σίγουρα δεν μπορούσα να φανταστεί. Προέβαλαν ένα βίντεο χωρισμένο σε δυο κομμάτια, το καθένα από τα οποια έχει το ενδιαφέρον του.

Στο πρώτο κομμάτι, βλέπουμε την Κρις να γιορτάζει τα 30 της χρόνια τραγουδώντας για τους φίλους της και γιορτάζοντας μαζί τους και με την οικογένειά της, σε ένα πολύχρωμο και χαρούμενο κλιπ που είχε σκηνοθετήσει ο τότε συζυγός της και πατέρας των τριών μεγαλύτερων κοριτσιών, Ρόμπερτ Καρντάσιαν.

Το βλέπετε στο βίντεο στη συνέχεια, μαζί όμως με αυτό που επιμελήθηκαν οι θυγατέρες στο σήμερα.

Άλλο να λέμε και άλλο να βλέπετε..

Υπογραμμίζουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Υπάρχει λόγος.

Ξεχωρίζουμε τι στιγμή με τον νυν αγαπημένο της Κρις, και τον Τζάστιν Μπίμπερ και το μεταξύ τους λογοπαίγνιο που αφορά στον έρωτά τους, επίσης, την απουσία του υιού Ρομπ και φυσικά, το τέλος "όλα τα λεφτά" με την Κέιτλιν Τζένερ να στέλνει τις ευχές της στην πρώην σύζυγο (!) γυμνή μέσα από μια μπανιέρα γεμάτη σαπουνάδα...

Άλλο να το περιγράφουμε και άλλο να το βλέπετε. Ιδού: