Γιώρκας για Ράπτη: «Δεν ντρεπόμαστε για κάτι - Τιμή μας να μας βλέπουν»

10.11.2015
Ο κόσμος βούηξε για τον χωρισμό τους, αλλά το ζευγάρι επιμένει να διαψεύδει κάθε σχόλιο για το υποτιθέμενο τέλος της σχέσης του. Σε νέα του συνέντευξη στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5» ο Λούκας Γιώρκας επιμένει ότι ... λατρεύει την όμορφη πολιτικό, τελεία και παύλα!

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε για άλλη μια φορά τον έρωτά του με την Έλενα Ράπτη. Το ζευγάρι παραμένει μαζί και ερωτευμένο, αφού η σχέση τους μετρά κάτι παραπάνω από 3 χρόνια.

«Η Έλενα ξέρει τις αδυναμίες μου καλύτερα από τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Και σε αυτές τις αδυναμίες χρειάζεσαι τον άνθρωπό σου».

Ο Λούκας Γιώρκας απάντησε και στο εάν εκείνος με την Έλενα χρειάστηκε ποτέ να κρυφτούν και αν απολαμβάνουν τις εξόδους τους, έστω και όταν τους παραφυλάνε οι φωτογράφοι:

«Γιατί να κρυφτούμε; Δεν ντρεπόμαστε για κάτι που κάνουμε! Είναι κάτι φυσιολογικό αυτό που κάνουμε και έχουμε! Δεν έχουμε θέμα να κρυφτούμε. Βλέπουμε στο εξωτερικό να βάζουνε σκουφιά και γυαλιά για να κρυφτούνε. Είναι τιμή μας που έρχονται και μας βλέπουν», δήλωσε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Διαβάστε τι λέει και η Έλενα Ράπτη:



Τη δική της απάντηση όμως φαίνεται να δίνει στο περιβάλλον της και η Έλενα Ράπτη η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ ισχυρίζεται:

«Δεν με ρώτησε κανείς αν ισχύει η φήμη του χωρισμού μας ή όχι. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία, λόγω των υποχρεώσεων μου για τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, δεν ταξίδευα τόσο συχνά, όσο στις αρχές του καλοκαιριού, κοντά στον Λουκά στην Κύπρο. Επίσης, πέρασα λίγες μέρες οικογενειακών διακοπών στην Χαλκιδική, στα μέσα Αυγούστου, στις οποίες ο Λουκάς αδυνατούσε να ακολουθήσει, εξαιτίας προγραμματισμένων του συναυλιών στην Κύπρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουμε προβλήματα στη σχέση μας ότι δεν είμαστε πλέον μαζί».