Η Μις Κόσμος που αναστάτωσε το Ταζ Μαχάλ με τα 12ποντα [photos]

10.11.2015
Η Μις USA 2012 δηλώνει πλέον ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια και ποζάρει σέξι όσο ποτέ στο περιοδικό Gallore. Η 23χρονη Ολίβια Κούλπο φωτογραφίζεται σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, απολαμβάνοντας το παγωτό ξυλάκι της. Η Ολίβια έχει ξεκινήσει την καριέρα της ως Miss Rhode Island, ενώ παίζει και τσέλο!

Η Μις USA 2012 και πλέον ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια και ποζάρει πιο σέξι από ποτέ για το περιοδικό «Gallore». Η 23χρονη Ολίβια Κούλπο φωτογραφίζεται σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, απολαμβάνοντας το παγωτό ξυλάκι της. Η Ολίβια έχει ξεκινήσει την καριέρα της ως Miss Rhode Island, ενώ παίζει και τσέλο!

Πήρε το στέμμα της Μις Κόσμος 2012 στο Λας Βέγκας και τον Αύγουστο του 2013 ξεκίνησε να βγαίνει με τον τραγουδιστή Νικ Τζόνας με τον οποίο χώρισε τον Ιούνιο του 2015. Η Ολίβια ταξιδεύοντας στην Ινδία για ένα διαφημιστικό αντιμετώπισε πρόβλημα με τις αστυνομικές αρχές, καθώς δοκίμαζε ψηλοτάκουνα χωρίς άδεια στο Ταζ Μαχάλ.

H Ολίβια κάθισε στο «κάθισμα της Νταιάνα», όπως χαρακτηριστικά λέγεται το μαρμάρινο παγκάκι στο οποίο φωτογραφήθηκε στο Ταζ Μαχάλ και η Αρχαιολογική Υπηρεσία της χώρας την κατήγγειλε, αφού παραβίασε τον νόμο, που απαγορεύει κάθε διαφημιστική δραστηριότητα σε αρχαιολογικούς χώρους!