Ο Σπύρου "ξαναχτυπά": Έχει 17χρονο γιο και πάει και με γυναίκες!

14.12.2015
Πριν λίγους μήνες, ο Φώτης Σπύρος είχε στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, όταν είχε αποκαλύψει ότι πρόκειται να παντρευτεί το σύντροφό του, στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, για κάμποσο καιρό, ο ηθοποιός απασχόλησε τα Μέσα με την ιστορία του.

Και μετά χάθηκε... Και ήρθε ο Οκτώβρης, αλλά ο γάμος του με το νεαρό μοντέλο, στη Νέα Υόρκη, με κουμπάρα τη Μαρία Παπαπέτρος δεν έγινε ποτέ. Και τώρα, ο ηθοποιός που τον γνωρίσαμε μέσα από τους "Δύο Ξένους" βρέθηκε την Κυριακή (13/12) στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, όπου μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης. Και για ακόμα μία φορά, προχώρησε σε προσωπικές αποκαλύψεις.

Και αποκάλυψε, λοιπόν, ότι έχει έναν γιο 17 χρόνων! Όπως είπε, τον απέκτησε στα 23 του και όλα αυτά τα χρόνια είχε κρατήσει μυστική την ύπαρξη του, επειδή το παιδί ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία δύο χρόνια, όμως, έχει έρθει στην Αθήνα και ζει μαζί του. Και ο λόγος που δεν τον έχουμε δει, είναι γιατί ο γιος του δε θέλει τη δημοσιότητα.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη αποκάλυψη που έκανε. Μα ςαποκάλυψε ακόμα ότι είναι bisexual και πηγαίνει και με άνδρες και με γυναίκες. Όσο για το 23χρονο σύντροφό του, είναι ακόμα μαζί, ενώ ο γάμος τους δεν έγινε, επειδή το μοντέλο είχε ένα ατύχημα και τώρα αναρρώνει. Όταν, όμως, γίνει καλά, θα παντρευτούν.