Λάτσιος: Οι τρυφερές στιγμές με γοητευτική μελαχρινή! [photos]

14.12.2015
Μεγάλο σουξέ στις γυναίκες φαίνεται ότι έχει ο Γιάννης Λατσιος. Και μπορεί μετά το δια΄ζυγιο του με την Ελένη Μενεγάκη, τον Ιανουάριο του 2010 να μην τον έχουμε δει επίσημα με κάποια σχέση, όμως, τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, είναι πολλά.

Και κάθε λίγο και λιγάκι, "σκάει" και από ένα του τον φέρει ερωτευμένο με κάποια αιθέρια ύπαρξη. Εξάλλου, το περασμένο καλοκαίρι, είχε ¨βουίξει" ο τόπος ότι ο Λάτσιος έχει σχέση με εκρηκτική ξανθιά ψυχολόγο από τη Θεσσαλονίκη. Φήμη που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Τώρα, φωτογραφίες του με γοητευτική μελαχρινή στα μπουζούκια κάνουν το γύρο της πόλης και όλοι αναρωτιύνται τι συμβαίνει με τον πρώην διευθυντή του ΑΝΤ1. Εξάλλου, σε αυτες δε λείπουν οι τρυφερές στιγμές.

Ο Λάτσιος, που λες, πρόσφατα βρέθηκε με την κουμπάρα του Νατάσσα Θεοδωρίδου στο Acro, κι εκεί συναντήθηκαν με φίλους και σύντομα όλοι έγιναν μια παρέα. Ανάμεσα τους και η γοητευτική - αγνώστων στοιχείων - μελαχρινή κυρία, που κάθισε δίπλα στο Λάτσιο και φρόντισε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του όλο το βράδυ.

Μάλιστα, ήτο ιδιαίτερα εκδηλωτική απέναντί του. Κάποιοι μάλιστα, υποστηρίζουν ότι μετά από εκείνη τη βραδιά ακολούθησε και άλλη νυχτερινή έξοδος σε μπουζούκια. Τώρα τι συμβαίνει μεταξύ τους, ο χρόνος θα το δείξει. Αν και πολύ δύσκολα θα το μάθουμε, αφού ο Λάτσιος μετά το διαζύγιο του με τη Μενεγάκη έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας