Να το δούμε και αυτό... Πρόταση στον Σπαλιάρα για πορνό από τον Σειρηνάκη

21.12.2015
Η δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα ότι έχει κάνει σεξ με περισσότερες από 4.000 γυναίκες έχει μείνει επική κι ακόμα τον κυνηγάει σε συνεντεύξεις του και βέβαια και ο ίδιος -με αυτοσαρκαστική διάθεση- φροντίζει να το ανακυκλώνει.

Μάλιστα, σε εμφάνισή του στο 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής τον ρώτησε εάν του έχει γίνει ποτέ πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία κι ο ίδιος έδωσε χιουμοριστική απάντηση, λέγοντας πως έχει απογοητευτεί που ο Δημήτρης Σειρηνάκης δεν του έχει κάνει ακόμα μία τέτοια πρόταση.

Το «καλομελέτα και έρχεται» κολλάει σε αυτή την περίπτωση αφού σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο γνωστός παραγωγός ερωτικών ταινιών φέρεται να ετοιμάζεται να προτείνει στον Σπαλιάρα να πρωταγωνιστήσει σε ταινία του.

«Οι συνεργάτες μου κι εγώ έχουμε καταλήξει και στην αμοιβή που θα συνοδεύει την πρόταση και αν ο Γιάννης την αποδεχτεί, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ο αριθμός 4.000 θα χρησιμοποιηθεί στον τίτλο του φιλμ», δήλωσε ο Σιερηνάκης στην εφημερίδα και μένει να δούμε εάν στο μέλλον θα παρακολουθήσουμε τον «Mr. 4000», όπως τον αποκαλούν εν δράσει μπροστά στην κάμερα.