Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει πρώτη φορά για τις εξωσωματικές και το μυστικό της γάμο

22.12.2015
Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για όσα λέγονται για εκείνη και τον σύζυγό της, αλλά και ποια είναι η αντίδρασή της όταν ακούει αρνητικά σχόλια.

Η γνωστή τραγουδίστρια στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real, είπε σχετικά με τα κακόβουλα σχόλια που ακούει για εκείνη και τον σύζυγό της:«Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με κακεντρέχειες και μικρότητες. Δεν με κάνουν τα κιλά μου τραγουδίστρια, αλλά η φωνή μου. Σίγουρα μια ωραία εικόνα βοηθάει, αλλά η φωνή προέχει πάντα. Έγραψαν ότι έκανα εξωσωματική, που δεν έκανα, έγραψαν ότι πήρα ορμόνες, έγραψαν ότι πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας, έγραψαν, έγραψαν… Το μόνο που έγινε είναι ότι απέκτησα θυρεοειδή, τίποτα παραπάνω».

Η Έλενα Παπαρίζου προσπαθεί όσο μπορεί να προστατεύει να την προσωπική της ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποκάλυψε πως το κατάφερε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν θέλεις να μην σε πάρουν χαμπάρι, δεν σε παίρνουν… Θέλαμε να κρατήσουμε το γάμο μας μόνο για εμάς και τους δικούς μας και το καταφέραμε. Δεν είπαμε τίποτα σε κανέναν άλλον, παρά μονάχα στις οικογένειές μας, γι’ αυτό και κρατήθηκε μυστικό. Αλλιώς εύκολα μπορούσε να διαρρεύσει και δεν το θέλαμε»