Θα πάθεις πλάκα: Η Χατζηβασιλείου μόνο με τα εσώρουχά της! [photos]

07.01.2016
Ποδαρικό με μία ανατρεπτική φωτογράφηση κάνει στο 2016 η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια ποζάρει στο εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού μόνο με τα σέξι μαύρα εσωρουχα της, διόιτ απλά... μπορεί!

Η Χατζηβασιλείου ποζάρει στο πρώτο εξώφυλλο του Down Town για το 2016, έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Με μαύρα εσώρουχα, η παρουσιάστρια του Alpha φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ και δηλώνει ότι... μπορεί και το κάνει. Μιλάει, όμως, και για τις αισθητικές επεμβάσεις και παραδέχεται ότι έχει κάνει μπότοξ!

«Έχω δει πολλές ρυτίδες. Και τι έγινε; Σιγά. Πρέπει να παραδεχτούμε πως είμαστε χαμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Κερδίζει πάντα ο χρόνος. Τέλος. Αν το παραδεχτείς αυτό και χαλαρώσεις, θα μπορέσεις να χαρείς την κάθε στιγμή της ζωής σου.
Φυσικά και έχω κάνει botox, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, να μην μπορείς να βγάλεις τα συναισθήματα στο πρόσωπό σου. Είναι ωραίο το πρόσωπο να δείχνει ότι συναισθάνεται», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι θα απαντήσει σε κάποιον που θα τη ρωτήσει, "γιατί το έκανες αυτό, Βίκυ"; η απάντηση της είναι αφοπλιστική.


"Γιατί μπορώ"!