Ο Λίαμ Νίσον αποκαλύπτει μυστικά του γάμου με με την αδικοχαμένη Νατάσα Ρίτσαρντσον

08.01.2016
Το διάσημο ζευγάρι έζησε μαζί 15 χρόνια μέχρι τον τραγικό θάνατο εκείνης το 2009. Ο 63χρονος σταρ ανοίγει σήμερα την καρδιά του, θυμάται και μοιράζεται σκέψεις και αναμνήσεις.

Ο θάνατος της Νατάσα Ρίτσαρντσον (Natasha Richardson) το 2009 είχε σοκάρει τους πάντες αφήνοντας τον σύζυγό της, Λίαμ Νίσον (Liam Neeson) και τους δυο γιους τους, απαρηγόρητους. Σήμερα, ο διάσημος ηθοποιός επανέρχεται σε μερικές πιο ευχάριστες στιγμές από την κοινή ζωή τους και συγκινεί ιδιαίτερα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Radio Andy, ο 63χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ένα πολύ προσωπικό μυστικό του ίδιου και της γυναίκας του από την ημέρα του γάμου τους, το 1994.

"Πίσω από την πλάτη μου, η Νατάσα είχε κάνει μαθήματα τραγουδιού και μετά τον γάμο, πήρε το μικρόφωνο και μου τραγούδησε το αγαπήμενο μου τραγούδι, το 'Crazy Love' του Βαν Μόρισον", αποκάλυψε με συγκίνηση ο Λίαμ Νίσον ο οποίος είχε μιλήσει πρώτη -και μοναδική φορά- για τον θάνατο της αγαπημένης του το 2014 σε μια εκπομπή του "60 minutes".

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι η Ρίτσαρντσον, κόρη της ηθοποιού Βανέσα Ρεντγκρέιβ -για όσους δεν γνωρίζουν- πέθανε το 2009 υποκύπτοντας σε χτύπημα στο κεφάλι που υπέστη από ατύχημα στο σκι. Ήταν μόλις 45 ετών.

Καθώς θυμόταν εκείνες τις στιγμές, ο Νίσον ήταν συγκλονιστικός, μιλώντας στον Άντερσον Κούπερ, τότε.

"Της μίλησα και μου είπε, 'Αγάπη μου έφαγα τα μούτρα μου στο χιόνι'. Έτσι το περιέγραψε", θυμήθηκε ο Λίαμ εξηγώντας ότι αφού ο γιατρός του εξήγησε ότι ο εγκέφαλός της ήταν νεκρός, εκεινος ανέτρεξε στη μυστική συμφωνία που είχαν κάνει οι δυο τους, σύμφωνα με την οποία, αν κάποιος από τους δυο βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση ο άλλος θα τραβούσε την πρίζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

"Της είπα ότι την αγαπούσα. Της είπα 'Γλυκιά μου, δεν επανέρχεσαι από αυτό. Χτύπησες πολύ το κεφάλι σου. Δεν ξέρω αν με ακούς, αλλά αυτό συνέβη. Σε περνουμε πίσω στη Νέα Υόρκη και θα έρθουν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς σου να σε δουν".

Η φωτογραφία επάνω είναι από την κηδεία της Ρίτσαρτσον, όπου διακρίνεται ο Λίαμ, οι δυο γιοί τους και μία αδελφή της Νατάσα, η επίσης ηθοποιός, Χέιλι.