Σόφη Πασχάλη: Τι έστειλε στο νοσοκομείο την όμορφη γυμνάστρια [photos]

26.01.2016
Γνωστή Ελληνίδα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Σπύρο Χαριτάτο, τα οποία την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη, η οποία στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «stART music», στο ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό, αποκάλυψε πόσο άσχημα ένιωσε με τα ψευδή δημοσιεύματα, που της χρέωναν μια σχέση που δεν υπήρχε.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Όχι δεν μου έκανε καλό η δημοσιότητα στις προσωπικές μου σχέσεις. Δεν είναι ωραίο να μην πηγαίνω στα μέρη που πήγαινα από μικρή. Πήγαινα από μικρή στη Μύκονο, πριν αποκτήσω την αναγνωρισιμότητα αυτή. Επομένως έχω αποφασίσει απλά να μην με απασχολεί. Δεν αλλάζω τις συνήθειες μου για αυτό».

Στην συνέχεια η γνωστή γυμνάστρια αποκάλυψε: «Με ενόχλησαν δημοσιεύματα, αλλά πιο πολύ ήταν δημοσιεύματα τότε για έναν άνθρωπο (Σπύρο Χαριτάτο) ότι έχω κάνει σχέση, συγκατοικώ μάλιστα μαζί του κ.λ.π. Ήταν ψέματα όλα αυτά. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που κατέληξα στο νοσοκομείο. Οι γονείς μου σκέψου πως αντέδρασαν όταν διάβασαν όλα αυτά».Όσο για την φάση στην οποία βρίσκεται αυτήν την περίοδο, η ίδια δήλωσε: «Είμαι στην πιο ώριμη φάση της ζωής μου! Ξέρω πολύ καλά τι θέλω και τι δεν θέλω. Γράφω βιβλίο αυτό το διάστημα».