Ελένη Χατζίδου: "Το πλήρωσα που μίλησα ανοιχτά για τη σχέση μου" [vds]

29.01.2016
Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και για την περίοδο που σκεφτόταν να παρατήσει το τραγούδι.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως μετάνιωσε που μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της σε παλιότερες συνεντεύξεις και θέλει να μιλά μόνο για τη δουλειά της. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Το πλήρωσα ότι μίλησα ανοιχτά για τη σχέση μου. Είναι άδικο. Είμαι μια καινούρια τραγουδίστρια που έχω δισκογραφία 3 χρόνια. Με καλούν σε μια εκπομπή, και δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου ρε παιδί μου».

Η Ελένη Χατζίδου, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ήταν έτοιμη να παρατήσει το τραγούδι και να γίνει καθηγήτρια θεολογίας, λίγο πριν κάνει την πρώτη της επιτυχία. Η ίδια δήλωσε: «Το πτυχίο το πήρα και με καλό βαθμό. Λίγο πριν βγάλω το «Χειρότερα» είχα φτάσει σε ένα σημείο... έχω σπάσει και τον κουμπαρά μου και έχω μετρήσει τα φραγκοδίφραγκα. Ήταν δύσκολο, δουλειές δεν υπήρχαν, ήμασταν με ένα μεροκάματο πότε εδώ, πότε εκεί. Σε πολλά μαγαζιά έχω δουλέψει και δεν έχω πληρωθεί ποτέ. Οπότε τότε μου την έδωσε και έψαξα να βρω παλιές μου συμφοιτήτριες για να πάρω την ύλη για τα μαθήματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τελευταία τροποποίηση στις 07.08.2024 - 00:01