Total Respect στον Σταλόνε για τη δήλωση που έκανε μετά τα Όσκαρ

02.03.2016
Ο διάσημος ηθοποιός μπορεί να μην κέρδισε το βραβείο φέτος, αλλά παρέδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας και ήθους με τα τελευταία ποσταρίσματά του.

Οι απανταχού θαυμαστές του Σιλβέστερ Σταλόνε απογοητεύτηκαν τρελά την Κυριακή το βράδυ όταν ο αγαπημένος τους ηθοποιός δεν κέρδισε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για τη ερμηνεία του στην ταινία "Creed". Εκείνος όμως, έδειξε τόσο υπεράνω που εντυπωσίασε πραγματικά.

"Σε όλους τους αληθινούς 'Ρόκι' του κόσμου. Παρακαλώ, γαντζωθείτε από τα όνειρά σας, ποτέ μην υποχωρείτε, ποτέ μην τα εξαντλείτε, ποτέ μην τα εγκαταλείπετε. Ευχαριστώ για την υποστήριξη", γράφει ο Σλάι δίπλα από τη φωτογραφία που πόσταρε χθες ενώ δεν παράλειψε να συγχαρεί δημοσίως τον Μαρκ Ράιλανς, που κέρδισε το Όσκαρ στην κατηγορία του.

Ο Φρανκ Σταλόνε, έγινε έξαλλος όταν ο αδελφός του δεν κέρδισε το Όσκαρ και επιτέθηκε δημοσίως στην Ακαδημία υποστηρίζοντας ότι όλοι εκεί "θα έπρεπε να ντρέπονται. Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι ο Σλάι κέρδισε"

Απολογήθηκε βέβαια αμέσως μετά και ειδικά στον Ράιλανς όμως το ίδιο έκανε και ο αδελφός του, με το παρακάτω ποστάρισμα.

"...είμαι πολύ χαρούμενος και παρακακλώ να αντιληφθείτε ότι ο αδελφός μου είναι τόσο συναισθηματικός γιατί είναι υπερπροστατευτικός και θέλει μόνο το καλύτερο για μένα. Η ζωή είναι καλή!"

Εύγε Σλάι