Η Κέιτ Γουίνσλετ απαντά κατηγορηματικά για τα περί εγκυμοσύνης

02.03.2016
Μια σειρά από φωτογραφίες από την πρόσφατη οσκαρική βραδιά πυροδότησε τις φήμες ότι η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος για τέταρτη φορά. Δυο μέρες μετά η ίδια η άμεσα ενδιαφερόμενη ανοίγει το στόμα της.

Η Κέιτ Γουίνσλετ απαθανατίστηκε από τον φακό να μιλά όλο ενθουσιασμό στην Κέιτ Μπλάνσετ και την Κέιτ Λάρσον με την πρώτη μάλιστα να αγγίζει όλο χαρά την κοιλίτσα της. Το συμπέρασμα βγήκε: Η Κέιτ Γουίνσλετ είναι έγκυος.

Χθες, όμως κατά τη διάρκεια γυρισμάτων παπαράτσι που την ακολουθούσε τη ρώτησε ανοιχτά. Και εκείνη απάντησε κατηγορηματικά

"Όχι. 100% όχι", είπε η Κέιτ με ύφος σχεδόν θυμωμένο ενώ οι φήμες σήμερα θέλουν την Μπλανσετ να αγγίζει το πολύ ιδιαίτερο ύφασμα του φορέματός της.

Έστω...

Η Κέιτ και ο τελευταίος, τρίτος, σύζυγός της, ανιψιός του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, Νεντ Ροκενρολ παραμένουν με τον 2 ετών Μπέαρ τους προς το παρόν.

Για την ιστορία, η Κέιτ έχει ακόμη δυο μεγαλύτερα παιδιά, τη 14χρονη Μία, από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Τζιμ Τρίπλθορν, τον 11χρονο Τζο από τον γάμο της με τον επίσης σκηνοθετη Σαμ Μέντες